• 0342 244 4027

Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Final Sınavlarında kullanılması planlanan Güvenli Tarayıcı ile yapılması gereken ön hazırlıklar;

Önemli Uyarı! Bu sistem bilgisayalarda ve ios işletim sistemli telefonlarda çalışmaktadır.

Bilgisayarınızdaki işletim sistemine uygun olarak Safe Exam Browserın en son sürümünü kurarak test yapabilirsiniz.  (WINDOWS; MAC)

Bilgisayara programı kurduktan sonra, EKLİ DOSYAYI bilgisayarınıza indirip, bir defaya mahsus olmak üzere çalıştırmanız gerekli tanımların yapılması için yeterli olacaktır.

Ekli dosyanın çalışmaması durumunda uygulamalarda yer alan SEB Configration Tool programı açılarak Ctrl+O ile indirilen guvenli_sinav.seb dosyası açıldıktan sonra program kapatılır ve Safe Exam Browser Kullanıma hazır hale gelecektir.

Bir kere çalıştırdıktan sonra Safe Exam Browser her açıldığında otomatik olarak Gaziantep Üniversitesi Uzaktan Eğitim Ana Sayfasına gidecek şekilde tanımlamalar yapılmış olacaktır.

Sınav zamanı Bilgisayarınızda Safe Exam Browser açıp Gaziantep Üniversitesi Uzaktan Eğitim Ana Sayfasına Giriş yaparak ilgili dersteki sınavınıza güvenle girebilirsiniz