UZAKTAN ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

07 Ocak 2023 tarihinde uzaktan öğretim programları final sınavları yapılacaktır. Sınavlar İstanbul, Ankara ve Gaziantep’de sabah ve öğleden sonra oturumu olmak üzere iki oturumda yüz yüze gerçekleştirilecektir. Sabah oturumu 09:30’da, öğleden sonra oturumu ise 13:30’da başlayacaktır. Sınav merkezi seçimi 23 – 30 Aralık tarihleri arasında https://gaunais.gantep.edu.tr/ adresinden yapılacak olup yine aynı adresten sınav giriş belgeleri alınacaktır.

Adaylar sınav giriş belgelerini alırken giriş belgesinde fotoğraf olduğundan emin olmalıdırlar ve eğer fotoğraf yoksa fotoğraf yüklemelidirler. Sınava gelirken fotoğraflı sınav giriş belgesi ve kimliklerini yanında bulundurmalıdırlar. Ayrıca cep telefonu, fonksiyonlu hesap makinesi, ders notu veya materyal sınav anında bulundurulmamalıdır.

Hangi okulda sınava girileceği sınav giriş belgesinde yer alacaktır.

Başarılar dileriz.

Detaylı bilgi için 0342 317 2648 – 2646 dahili telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

İletişim Formu